De beste kant van waterflesje bedrukken

We optimaliseren voortdurend ons druk- en orderproces. 99% betreffende de klanten is bijzonder gelukkig en beveelt ons alweer met bij anderen. Onze designers opweg helpen jouw met je artwork en melden jouw altijd een digitaal ontwerp.

Wij beschikken over ons jarenlange expertise opgedaan, al sinds 2005 vervaardigen we alang onze middelen voor een relatiegeschenken markt en verschillende verschillende branches.

Alle flessen worden geleverd betreffende schroefdoppen. Een etiketten geraken standaard afgedrukt in kleur. Daar is keus uit water met ofwel buiten koolzuur Flesjes bestaan volmaakt indien eigen brand drinkwater in onder andere horeca ofwel op evenementen.

Nauwelijks gevectoriseerd logo? Geen nood, Maxilia regelt het vanwege jouw! Dit merknaam kan in elk willekeurig bestandsformaat geraken aangeleverd. Onze ontwerpstudio tekent dit vervolgens bekwaam over. En dit kost niets! Mede een genoeg taken gaat een leverdatum van de bestelling een dag later zijn.

Is dat ook niet rap voldoende? Spoedleveringen mogen wij vaak alsnog voorheen bezorgen. Haastige spoed? Neem regelrecht aanraking met ons op door te telefoneren ofwel e-e-mailen naar 0318-743600 of gerard@maxilia.nl. Ofwel belangstelling vandaag nog ons digitaal drukvoorbeeld met. Het voorbeeld is op schaal en in een via jou opgegeven kleuren.

Een minimale lettergrootte die we aanraden kan zijn 6 pt. Zo zorg je ervoor het letters echt leesbaar bestaan op jouw eindresultaat. Behandeling een passende waarden voor full color zwart.

In onze Budget-lijn vind u dan ook goedkope flesjes water betreffende een papieren etiket. Die flesjes zijn voortreffelijke vanwege uniek toepassen en zijn budgettair zeer vriendelijk, daarnaast worden een etiketten gedrukt in Full Colour zodat dit niet uitmaakt hoeveel kleuren daar gebruikt geraken in uw ontwerp.

Een prijsopgave is eenvoudigweg via de website aan te vragen en in slechts een minuut heeft u dan ook een cheapie en duidelijke prijsopgave in uw mailbox!

Op het moment kunnen wij niet content bestaan, omdat er lijkt wat onjuist te zijn gegaan met de bestelling gedaan week. Product is ook niet geleverd en ook nauwelijks track en trace ontvangen. Gaarne in het begin de bestelling en bezorgen echt volbrengen en ons nieuwe enquete sturen. + Bekijk verdere - Lees minder Totaal cijfer 4 Verkoopprijs-kwaliteitverhouding 6 Opdruk 4

Ze begrijpen hetgeen de mogelijkheden voor de opdruk bestaan, op welke manier een logo click here zo goed geoorloofd tot bestaan recht komt en welke kleuren uit jouw merknaam het mooist te verbinden bestaan betreffende het product.

Bij Greengiving is dit geoorloofd om De Dopper te bedrukken met uw logo als relatiegeschenk. Die originele en bijzonder geliefde waterflesje heeft een strekking. Dopper wensen zijn immers lieden inspireren om zelf een kunststof afvalberg te beperken door waterflessen van Dopper te benutten.

Verlangen is jouw reclame vervaardigen met waterflessen met merknaam? Vervolgens kan zijn het cruciaal teneinde je budget, doelen en doelgroep vast te stellen. En niet volkomen onbelangrijk: welke bidon ga jouw?

Daar bestaan zeer heel wat verschillende waterflessen waaruit u kan kiezen, allemaal te bedrukken betreffende de bedrijfslogo. Sommige verhalen zijn ook in full colour te bedrukken, waardoor uw merknaam of ander ontwerp genoeg mooi uitkomt.

Je ontwerp dient ons minimale resolutie aangaande 300 dpi te beschikken over. Wil jouw begrijpen of je design afdoend resolutie bezit? Bekijk onze blog aan resolutie. Houd een veiligheidsmarge aan over 15 mm aan de rechterkant.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *